Konyhabútor


A tartalomhoz

MDF konyha

Konyhabútorok

MDF konyha

Konyhabútorok

Az MDF konyhabútor a legkelendőbb típusunk, ami elsősorban kedvező ár-érték arányának köszönhető. De a kiváló minőség mellett az MDF konyha további előnye, hogy nagy variálhatóságot biztosít, amihez rendkívül gazdag szín-, illetve mintaválaszték társul.
Egyedi konyha az Ön stílusában

Amennyiben az MDF konyha mellett dönt, közel 60 színből, mintegy 40 féle marásmintával választhatja ki az Ön ízlésének leginkább megfelelő összeállítást, amit természetesen méretre készítünk el. Igény esetén szakszerűen be is építjük a helyszínen a kész bútort. A nálunk vásárolt konyhai gépeket ingyenesen építjük be a konyhabútor összeszerelésekor.
A gyártás előtt ingyenes helyszíni felmérést végzünk, és díjmentesen elkészítjük a leendő konyha 3D látványtervét. Az elkészült konyhabútor kiszállítása az ország egész területére ingyenes.
Az alábbiakban néhány MDF fóliázott konyha tekinthető meg, amelyekhez viszonyításként megadtuk a körülbelüli áraikat is (az árak a gépek nélküli konyha összeállításra vonatkoznak):

Fóliázott mdf konyha 430000FT gépek nélkül

Magasfényű mdf fóliás kb 700000FT gépek nélkül

MDF fóliázott konyha gépek nélkül kb 290000FT

Fóliázott mdf konyha kb 430000FT gépek nélkül.

Fóliázott mdf konyha kb 640000FT gépek nélkül.

Fóliázott mdf konyha kb 390000FT gépek nélkül

Fóliázott mdf konyha kb 1700000 FT gépek nélkül

Fóliázott mdf konyha kb. 420000FT gépek nélkül


Az alábbiakban tekintse meg fóliázott mdf ajtóink szín és minta választékát:Mire kell figyelni a konyha tervezésénél?

A konyhabútor kiválasztása, cseréje alapos megfontolást igényel, hiszen a döntés hosszú évekre szól. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy mire érdemes figyelni a tervezett konyha előzetes vázlatának elkészítésekor. Az Ön által készített vázlatrajz alapján segítünk a végleges konyhabútor tervének kialakításában; természetesen az Ön igényeinek maximális figyelembe vételével.

-Pontosan mérje le, hogy faltól falig mekkora helye van
-Gondolja át, milyen méretű ajtót, ablakot szeretne a leendő konyhabútorba, és ezek hol helyezkednének el
-Hova esik a gázbekötés, vízbekötés, villamos csatlakozók
-Főzőlap helyének megtervezésénél lehetőleg minél egyszerűbben megoldható legyen a szagelszívó kivezetése (ha szerepel ilyen a leendő konyha terveiben)
-Legyen hely a nem beépíthető, nagyobb konyhai gépek számára is (pl. mikrohullámú sütő)
-Milyen magas alsó és felső elemeket tud elhelyezni
-Milyenek a konyhahasználati szokásai, milyen sorrendben végzi a munkafolyamatokat (mosogató mellett legyen a szárító vagy a mosogatógép, a főzőlap mellett legyen elegendő pultfelület az edényeknek, a főzőlap közelében fiók a fakanalaknak, stb.)

Ha a fenti szempontok alapján rajzolja meg a leendő konyha vázlatát, akkor konyhabútora tökéletesen igazodni fog a helyiség adottságaihoz és az Ön elképzeléseihez, mi pedig ennek alapján már tudunk készíteni egy előzetes 3D tervet és egy árajánlatot. Igény esetén természetesen végzünk egy díjmentes helyszíni felmérést is a részletek megbeszélése, a méretek pontosítása és az anyagok kiválasztása érdekében. A helyszíni felmérés a területi képviselőnkkel történő előzetes egyeztetés után díjmentes.

Amennyiben a tőlünk kapott árajánlat megfelel Önnek, a konyhabútort bemutatótermünkben tudja megrendelni. Itt tudja kiválasztani a kívánt konyha végleges színét, anyagát, továbbá itt tekintheti meg a bemutató bútorokat. A megrendelőlapról és a tervről másolatot kap Ön is. Foglalóként 30-40%-ot kell befizetnie és innentől kezdve 4, maximum 5 héten belül beszereljük bútorát.

Bármilyen kérdése merülne fel, keressen bennünket.

Honlap | Konyhabútorok | Tolóajtósgardrób | Irodabútorok | 3D tervezés | Konyhagépek | Referenciaképek | Árak | Kapcsolat | Oldaltérkép


Almenü:


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe