Konyhabútor


A tartalomhoz

Tolóajtós gardrób

Tolóajtósgardrób

Beépített szekrények,gardróbok, elhúzós szekrények


Tolóajtós és csuklóajtós gardróbok, elhúzós beépített szekrények egyedi kivitelben.

Egy mai modern lakás szinte elképzelhetetlen az egyedi igényeknek megfelelően, méretre gyártott konyhabútor, illetve a helyiség adottságaihoz maximálisan igazodó, praktikus és esztétikus pakolási lehetőséget biztosító beépített szekrény nélkül. A tolóajtós gardrób szekrényeket célszerű egészen a mennyezetig készíttetni, így a felső részen a ritkábban használt (félévente, évente elővett) holmik, tárgyak is helyek kaphatnak, míg az alsóbb régiókban a naponta szükséges ruhák,cipők, egyebek kényelmesen hozzáférhetőek.

Az általunk gyártott beépített szekrény fajták részletesebb ismertetőjéhez kérjük, görgessen lejjebb.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
arany szinűre eloxált alumínium rendszerrel.

Csuklóajtós elhuzós gardrób szekrény
alumínium rendszerrel kb tolóajtós árban.

Gardrób szoba belső lehetséges elrendezése.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
Tetőtéri megoldás.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
alumínium rendszerrel tükrökkel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
két szinű előlappal,alumínium rendszerrel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
sarokba,tükörrel és lacobel üveggel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
sarokváltozat,tükörrel,alumínium választókkal.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
lehetséges belső elosztása.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
lehetséges belső elosztással.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
alumínium rendszerrel ,lacobel üveggel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
alumínium rendszerrel ,lacobel üveggel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
alumínium rendszerrel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
alumínium rendszerrel lacobel üveggel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
középen világos betéttel alumínium rendszerrel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
Sarok változat alumínium rendszerrel.


Tolóajtós gardrób

Az elhúzós ajtajú beépített szekrény a legnépszerűbb, leggyakrabban rendelt típus, hiszen ez a fajta gardrób nyitott állapotában sem foglal több helyet, mint csukott ajtókkal. Ha hosszú távban gondolkozunk, a tolóajtós beépített szekrényeknél semmiképp sem szabad műanyag rendszert alkalmazni, mivel a kopásnak köszönhetően gyorsan nehézkessé, akadozóvá, vagy akár teljesen használhatatlanná válik a működtetés.
Beépített szekrény alumínium sínrendszerrel

Az általunk kivitelezett gardróboknál kizárólag alumínium sínrendszert alkalmazunk a tolóajtókhoz. Rendszerünkhöz rengeteg kiegészítő tartozik:

-Az ajtó szélén teljes magasságban végigfutó alumínium fogantyú profil
-Az ajtó alján végigfutó alumínium profil
-Az ajtó felületébe illeszthető alu profil, amellyel megbontható az ajtó felülete (több színűre, vagy tükrös-teli részekre, stb.)
- A fogantyús elembe behúzható porfogó kefe (megakadályozza a ruhák porosodását)

A fenti elemek beépítésével rendkívül esztétikus, igényes tolóajtós gardrób szekrény készíthető, amely körben alumínium lezárással rendelkezik, könnyedén működtethető, továbbá hosszú élettartamú.
A gardrób belső kialakítása

A beépített szekrény belső felépítése az Ön igényei szerint történik. A klasszikus polcos-akasztós kialakítás mellett tudunk biztosítani fentről lebillenthető ruhaliftet, kihajtható nadrágtartót, fém cipőtartót, fém kosarat, belső fiókokat, stb.
Beépített szekrény árak

A gardrób készítésre nincsen külön árlistánk, a méretek és egyéni igények annyira eltérőek, hogy minden esetben egyedi árajánlatot adunk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és e-mailben elküldi nekünk a kívánt beépített szekrény befoglaló méreteit (szélesség, magasság, mélység), akkor küldünk Önnek egy előzetes árajánlatot.
Viszonyítási alapként azonban egy gyakran rendelt méretű gardrób szekrény árát megadjuk:

Alusínes, 3 tolóajtós beépített szekrény 260-275 cm szélességgel, 260-270 cm magassággal, 60-65 cm mélységgel, az ajtókon körben alumínium fogantyúval és dísz profillal, porfogó kefékkel, akasztós kivitelben: kb. bruttó 220.000 Ft + 10% helyszíni beszerelési díj.

Ez az ár nem foglalja magában a belső polcokat (+2.000 Ft/db 80-100cm hosszúságban), a tükröt (+10.000 Ft/m2), a belső fiókokat (+4.000 Ft/db). Miként a konyhabútor esetében, a beépített szekrény esetében is ingyenes a kiszállítás.

A beépített szekrény-gardróbszekrény árára nincs külön listánk,annyira változó méretben és igényben készül. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és e-mailben elküldi szekrénye befoglaló méreteit (szélesség,magasság,mélység),akkor küldünk rá egy előzetes árajánlatot.

Azonban, hogy legalább nagyságrendileg lehessen tudni mire, számíthat. Az alábbiakban, egy gyakran kért méret árát megadjuk:

Gardrób szekrény 260-275 cm széles. 260-270 cm magas. 60-65 cm mély 3 tolóajtóval,körbe az ajtókon alumínium fogantyú és dísz profillal, porfogó kefékkel, alumínium sínrendszerrel, akasztós kivitelben kb. bruttó 220000FT+10% helyszíni beszerelés (belső függ válasz benne van az árban-belső polcok +2000/db 80-100cm hosszúságban-tükör +10000/m2-belső fiók +4000/db)A konyha bútorhoz hasonlóan a gardróbszekrényeket is ingyenesen szállítjuk ki Önnek.

Ez az ár messze alatta van a piacon kapható hasonló magas minőségű termékeknek.

Honlap | Konyhabútorok | Tolóajtósgardrób | Irodabútorok | 3D tervezés | Konyhagépek | Referenciaképek | Árak | Kapcsolat | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe